Novosti

Arkanov tjelohranitelj progovorio i iznio šokantnu istinu o Arkanu i Ceci: POGLEDAJTE !

Miloš Petković poznat pod nadimkom Dafin bio je bivši narednik srpske dobrovoljačke garde. Zna se da je on bio Arkanov tjelohranitelj, ali sada je odlučio iznijeti šokantnu istinu o Arkanu i stvarima koje nikad ne bi mogli saznati bez njegove verzije priče.

Dok je Arkanova i Cecina ljubav cvjetala Dafin se tu našao kao sporedna uloga. Na njihovoj svadbi Dafin je bio security i stojao je na vratima. Baš u to vrijeme je ušao jedan fotograf koji po Arkanovoj reakciji nije smio da pristupi svadbenoj svečanosti. Urlao je na sav glas i pitao kako je fotograf uopšte ušao? Dafin se plašio greške jer je Arkan kažnjavao tako da su tu kaznu pamtili čitavog života.


Rekao je da je Arkana upoznao u kući kume dok je radio poslove, te da ga Arkan pitao da li želi biti dio njegove garde. On je sa razmišljanjem i velikim strahom pristao. Razmišljao je šta bi se desilo i da odbije. Poslije nekoliko dana napravio je grešku tako što je bacio bombu u bunar. Poslije toga bio je teško kažnjen tako što je dobivao batine tri dana i tri noći.
Sada je odlučio da progovori o svemu ovome, zbog toga je to glavna tema raspave u javnosti !

Comment here