– Mislim da je i Bosanac svestan bare u koju sam uskočila – napisala je pevačica

Dragan Stojković Bosanac pre nekoliko godina istakao je da je veliki potencijal muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Biljana Biba Sulimanović.

Kako je ispričao Bosanac, on je od Bibe očekivao mnogo, ali ga je pevačica iz Jakova na kraju razočarala, jer nije uspela da iskoristi svojih pet minuta slave.

– Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu – rekao je tada Bosanac.

Biljana je odgovorila Stojkoviću i objasila zašto se svojoj karijeri nije posvetilia tvrdeći da se od pevačica očekuje mnogo više od pevanja.

– Žao mi je što se Bosanac razočarao u mene i svesna sam da su njegova očekivanja bila mnogo veća što se tiče mene i moje kariere. Isto tako mislim da je i Bosanac svestan bare u koju sam uskočila – napisala je ona i dodala:

– Menadžeri za nastup traže da pevačicu strpaju u krevet kako bi se dočepale šake novca i pet minuta slave. Istina je da ja nikad neću snimiti intimni film niti izaći na scenu u donjem vešu kao pojedine pevačice kako bi mi cena rada bila po par hiljada evra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here