Za ulazak na sajt kliknite ispod
Da li je ovo konačno kraj? Njemačka u velikom strahu za svoju diktatorku. Angela Merkel broji zadnje dane, oglasili se i doktori: Svijet u suzama zbog nje – Narodni
Narodni Novembar 10, 2019

Nakon nekoliko situacija, u kojima se tresla njemačka kancelarka  Angela Merkel, brojni građani   pitali su se  šta se zapravo dešava sa njenim zdravljem. Naime, kancelarka je izjavila da je ona sasvim dobro te da nema razloga za strah, jer je  posljednih mjesec dana bila jako iscrpljena i  da je to razlog njene drhtavice.

Image result for Angela Merkel,

Inače, njemačka kancelarka,  Angela Merkel prilikom sastanka sa  ukrajinskim predsjednikom Vladimirom Zelenskim počela se tresti, što je jako uznemirilo javnost, a što je  kancelarka opravdala dehidracijom tj. nije pila dovoljno tekućine i da je bila je pod groznicom. Naredni put, tokom devetog mjeseca slična situacija desila tokom sastanka sa  ministricom pravosuđa Christine Lambrecht i saveznim predsjednikom Frank-Walterom Steinmeierom,kada je  Angela za kratko vrijeme zadrhtala i počela gubiti snagu u nogama.

Related image

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*