Na poslednjem ročištu suđenja 35-godišnjoj učiteljici Kendis Barber, koja se tereti da se tri puta upustila u polni odnos sa svojim 15-godišnjim učenikom, moglo se čuti da su Barber i njen učenik imali seksualne odnose u njenoj “najdražoj” pozi.

Barber je učeniku takođe navodno rekla da je trudna s njim i pohvalila ga da ima veći penis od njenog muža.

Nastavnica se tereti da je triput spavala sa svojim učenikom i to nakon što su se u septembru 2018. godine dopisivali preko Snepčeta.

Sudija Francis Šeridan rekao je prisutnima u sudnici nedaleko od Londona pre nego što je slučaj predat u ruke porote:

– Čuli smo razgovor između njenog muža i nje koji je tokom tog razgovora rekao da je pseća poza njena “najdraža” poza.”

Porotnici su tokom suđenja mogli čuti kako je srednjoškolac tvrdio da su se on i Barber seksali u toj pozi. Barber, koja ima decu školske dobi, navodno je učeniku posle prvog seksa poslala svoju toples fotografiju. S njim se još dva puta upustila u polni odnos, a za to su vreme njene nage fotografije kolale školom.

Na jednoj je fotografiji navodno Barber u toplesu pod tušem.

Na sudu se takođe moglo čuti da je Barber preko Gugla tražila objašnjenje za pojam “alibi”, ali i da sazna kojim se pojmom označava osoba s kojom se neko upušta u aferu. Pretraživala je i sintagmu “laganje o tome gde ste bili”, a tražila je i “dobra skrivena mesta”.

Kako bi opravdala te pretrage, Barber je rekla da je pokušala da sazna ime filma “Fatalna privlačnost” te da je tražila mesta gde bi mogla u miru šetati svoje pse.

Fotografije delimično nage učiteljice došle su i do direktora škole, a Barber je uhapšena u martu prošle godine. Njen učenik u početku nije rekao da su imali pole odnose, ali kasnije je policiji rekao da ipak jesu.

– Lagao sam jer mi je rekla da je možda trudna s mojim detetom pa sam se uspaničio. Lagao sam svima osim mojim prijateljima. Rekla mi je da će me uništiti ako je budem odao. Pitao sam je: “Hoćeš li me optužiti za silovanje?”, na šta mi je ona u poruci napisala samo “…”. Nakon toga sam se naljutio i nisam više pričao s njom – rekao je učenik tokom razgovora s policijom.

Sudu je rečeno da su i drugi učenici videli fotografije, videosnimke i poruke, odnosno dokaze da se afera između učiteljice i njenog učenika zaista dogodila.

Jedan je učenik rekao da je video poruku u kojoj je Barber pitala: “Voliš li više grudi ili zadnjicu?”

Isti je taj učenik porotnicima rekao da je video poruku u kojoj je pisalo: “Kada te podučavam, hajdemo videti koliko možemo jedno drugo napaliti bez da iko za to sazna.”

Učiteljica je porekla da je imala seksualne odnose sa svojim učenikom, a rekla je da je dete, koje je kasnije izgubila, bilo od njenog muža, Danijela Barbera. Međutim, na sastanku sa socijalnom radnicom rekla je da je učeniku slala toples fotografije.

Barber je tvrdila da je njen učenik njome bio “opčinjen i zaluđen”, ali je i priznala da su se dopisivali nekoliko nedelja. Barber tvrdi da nije kriva za iskorišćavanje deteta mlađeg od 16 godina za zadovoljenje polnih potreba, seksualnu komunikaciju s detetom, mamljenje deteta za upuštanje u seksualne aktivnosti te teranje deteta na gledanje seksualnog čina.

Porota je nakon 10-satnog većanja nastavnicu proglasila krivom po dvema tačkama optužnice, ali po trima, onima najozbiljnijima, podelila se i nije uspela doneti nikakav zaključak te je sudija na kraju objavio da će se postupak ponoviti. Novo suđenje zakazano je za 18. januar sledeće godine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here