SIGURNO DA JE BIO NEPRIJATNO IZNENAĐEN KAD JE ODLUČIO DA OČISTI SVOJ PODRUM. JEDAN HRVAT JE KUPIO KUĆU I TAKO SE ŠOKIRAO RADI ONOGA ŠTO JE VIDIO. ODMAH SE JAVIO POLICIJSKOJ UPRAVI IZ VARAŽDINA.

Među hrpom starih stvari, novi vlasnik je pronašao dvije torbe prepune oružja. Policijski službenici su odmah došli, a oni su nakon što su proveli mjere sigurnosti, iz torbe izvadili dva pištolja, od puške cijev, kao i dvije kile eksploziva, ručnih bombi kojih je bilo pet, ali i 320 komada streljiva raznog kalibra.

Odmah se apeluju svi građani da ne ostavljaju dvorište, da na otvorenim javnim prostorima ne odbacuju kao što su šume ili parkovi, da ne ostavljaju u kućama ili na odlagalištima otpada, kao što je slučaj ovdje, radi sigurnosti ostalih građana, pretežno djece.

U Hrvatskoj je uvijek neograničena dobrovoljna predaja oružja, pogledajte da li imate kakvih stvari kod sebe, ukoliko ih imate, na vrijeme predajte, ne treba da se igrate s takvim stvarima.

Kakvog ste vi mišljenja, posjedujete li vi oružje, da li imate dozvolu za korištenje takvih stvari ili nemate. Otkrijte nam dragi naši, jer ovo nis stvari s kojima se trebamo zezati. Mi se nadamo da vam je ovaj članak bio koristan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here