Za ulazak na sajt kliknite ispod
IMAMO NOVU POBJEDNICU “ZVEZDA GRANDA”, OVAKAV GLAS JOŠ NISTE ČULI: Bosanac u transu, DJEVOJKA POKIDALA – Narodni
Narodni Mart 8, 2020

E pa, lavice, taj KILER nek’ se vidi u očima!”

Maja Milutinović (26) poznato lice u “Zvezdama Granda” dolazi iz Niša. Njen mentor je Marija Šerifović, a za ovaj nastup odabrala je pjesme “Ti ne znaš kako je” Nine Badruć i “Da li si dovoljno jak” Tanje Banjanin. Već na samom početku prve numere “kupila” je žiri, pa su glasovi počeli da pljušte. Na kraju je pjevanje završila sa svih 6 “da!”

– Ovo je dokaz da je žiri bio u pravu! Mite je bio bolji od Adnana, a ti od Tee! Imamo najbolji i najkompetentniji žiri na svijetu! – objasnio je Saša Popović kako se vidi razlika između 4 i 6 “da.”

– Znaš šta, Majo… Ti si jedini kandidat od svih koje sam preslušao u prvom krugu, koji zna šta peva! A to ti je najveći kompliment koji ti ja mogu dati – rekao je Dragan Stojković Bosanac.

maja

– Kad se traži “dlaka u jajetu,” ali je ta dlaka bitna za tebe – počela je svoje izlaganje Jelena Karleuša. – Ti fantastično pevaš, imaš dobar stajling, ali evo šta te dijeli od toga da postaneš velika zvezda! Pogled – samo je pogled bio kao tele u šarena vrata! Malo spusti pogled, kao da hoćeš da nas pobiješ!

– Malo pozitivnog bezobrazluka – dodala je Snežana Đurišić.

– Evo, znaš ko taj pogled ima, a takmičio se u “Zvezdama Granda?” Milica Pavlović.

maja1

– I Aleksandra Mladenović – dodala je Bekuta.

A na Sašin predlog da sljedeći put stavi naočare poput Karleuše, Jelena je rekla:

– Ona pogled ne treba da krije! Ona treba da bude kiler! – još kad je čula da je lav u horoskopu, Jelena je dodala. – E, pa, lavice, taj kiler nek’ se vidi u očima!

Mentorka je rekla da je Maja fantastična kandidatkinja i da joj se ova situacija prvi put dogodila.

– Tvoja transformacija sada i kada smo vježbali. Ti si bila gora na probama, to mi se prvi put desilo! Zabezeknula si me i otvorila oči

ziri

Saša Popović se prisjetio kako je ovu kandidatkinju vratio u takmičenje pre dve godine i da je tada lutala sa izborom pjesama, pa čak i pevala narodnjake, što nije bilo baš najbolje

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*