Zanimljivosti

ISTINA O ŽIVOTU PRIJE I POSLIJE BRAKA ĆE VAS NASMIJATI DO SUZA: POGLEDAJTE!

Svi smo mi zaljubljeni, neko u život a neko u osobu. Svaki početak veze je oduševljujuće prirode, sve je nekako slatko. Osobu koju volite poštujete do te mjere da ne vidite njegove mane. Poslije određenog perioda uvidite da nije sve onako kako izgleda.

Prvo pronađete jedno drugo, provodite vrijeme zajedno. Sretni ste i zadovoljni, poslije tog perioda shvatite da ne možete živjeti naprosto jedno bez drugog, te se odlučite vjenčati. Tu pane mnogo romantična prosidba, svijeće, prsten i ono slatko pitanje kojim mnogi ostanu zapanjeni. Posebno ogromna porodica kojoj ste još uvijek mladi i ulickani tinejdžeri iako imate 25  godina. Svadba se održi i svi se provodite u veselju. Poslije vjenčanja u plan dođu i djeca koja vam postane ultimatum u životu. Ništa drugo više za Vas nije važno.

Kako nam život ne bi bio samo jadanje na njegovu težinu mnogo kreativne osobe su nam na jedan komičan način prikazale život parova prije i poslije braka.
Pa pogledajte i nasmiješite se jer brak iz dana u dan postaje samo jedan običaj koji gubi smisao i suštini ljubavi, na duhovit način shvatimo njegovu vrijednost !Comment here