Dragana Mitrović plakala je već prve večeri nakon što je ušla u rijaliti program “Zadruga 4”, a suze je pustila i nakon toga. Dragana je plakala najviše zbog Milice Kemez, jer je drugarica sa njenom bivšom saradnicom Tanjom koju Milica krivi za fijasko sa frizerskim salonom.

Lepi Mića u ponedeljak veče tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” otkrio i da je Dragani preminulo dete. Večeras je Milan Janković Čorba primetio da Dragana nije dobre volje, pa je odlučio da je oraspoloži jednim motivacionim govorom.

corba

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja znam da si ti imala tužnu priču, ali nemoj… Ko tebe dira? Neću te dr*knuti nikad. Ko te dira? Ne dira te niko. Tripuješ. Milica, šta? Koga drugo zanima tvoj život? Pokaži se, pokaži svoje kvalitete, prijatelji će sami da ti se pojave, ko te bude skontao i ko bude shvatio tvoj šarm. Ti samo budi jaka. Plačeš ko kreten, ne smeš da plačeš. To ne smeš! Neki sisač energije da dođe i da se siti. J*bi ga, brate, moraš da izboskuješ ovo – rekao je Čorba.

– Mnogo će ljudi da te više gotive kada vide da si borac! Ti si pobednik, prvo za sebe, a onda i za ljude. Nismo mi došli ovde da se sakrijemo od muke i od bola, mi smo došli ovde da se pokažemo. Ovde nema laži, nema prevare! Pokaži da si jaka i motiviši ljude tom svojom jačinom i kroz svoja dela. Ili ako hoćeš plači, plači, plači… Ti biraj šta ćeš da budeš. Kad god ti se plače, zovi me. Nemoj da plačeš! Izdrži, koji ti je k*rac – dodao je Čorba.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here