Nedavno su srpski mediji pisali o njemu, a popularan je i na društvenim mrežama.

Ljupka Stević nakon skandaloznog raskida sa oženjenim dečkom i videa demoliranja njegovih kola, dobila je zabranu prilaska bivšem, ali i podršku kao i udvarača.

Ranko Đurišić podijelio je na svom Instagramu poruku upućenu pjevačici, a ispod nje su uslijedili poljupci i poruke kako sa njegove tako i sa Ljupkine strane. Ko je novi pjevačicin udvarač?

Podogoričanin Ranko Đurišić Crni postao je poznat pre nekoliko godina kada je u Crnoj Gori prikupio dovoljan broj potpisa da se kandiduje na izborima, ali je ipak odustao. Protiv njega je tri puta vođena istraga za ubistvo, ali nije osuđen ni za jedno.

Stekao je veliku popularnost na društvenim mrežama gde se hvali lagodnim životom, a njegova parola: “Biće bolje, ali samo nama”, koja se mogla čuti i od pojedinih učesnika Zadruge, dok su ga pozdravljali, postala je hit.

Ranko je vlasnik nekolko luksuznih kola, među kojima je i limuzina, kao i žuti hamer po kom je prepoznatljiv, a tepa mu “žućko”.

Upravo je “žućko” spojio Ljupku i Ranka.

Đurišić takođe posjeduje i luksuznu vilu od 1300m2 na primorju, više lokala i restorana po Podgorici, kao i stan u samom centru. Propagira nerad i lagodan život, nedavno se našao i na meti srpskih medija, kada se pojavio na protestima ispred Skupštine Srbije.

Ženio se samo jednom, ali zato ima petoro djece, sa tri različite žene.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here