-Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije. Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole – pjevala je Jadranka, zbog čega je mnogi negativno komentarišu, a pojedine srbijanske televizije “zatvorile su joj vrata”.

Pjevačica je i mnoge kolege razbjesnila svojim postupkom, a Slađa Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija nije imala opravdanje za Jadrankin potez ističući da je zbog svega, ona za nju veliko razočaranje.

– Kao supruga pjevača, šokirana sam. Mi pričamo istim jezikom, ne razumijem. Kod mog muža na nastup dolaze i Albanci, Hrvati, Romi, muslimani… On sve ispoštuje na najnormalniji način. Čuj: “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”. Izvini, šta si ti? Crna Gora? Koji jezik pričate vi? – rekla je Slađa za Telegraf.rs.

– Mlada žena da onako može… Izvni, lutko, pa ti si iz Beograda krenula da radiš, Beograd te je digao u nebesa. Gotivila sam je, djevojka ima godine, nije baš nešto mlada i izgleda odlično, ali totalno razočarenje… I poslije kažu: “Što se narod mrzi?”, pa eto. Može ona da se vadi, ali džabe – zaključila je Đanijeva supruga.

Nakon skandala, Jadranka je ugasila svoj Instagram nalog, rekla je i da se osjeća loše zbog cijele situacije, te da zbog toga pije lijekove za smirenje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here