Za ulazak na sajt kliknite ispod
Nadimak mu je muslimanski vojnik: Cijelo tijelo prekriveno tetovažama, njegove fotke na Instagramu MORATE VIDJETI(FOTO) – Narodni
Narodni April 20, 2020

Našu svakodnevnicu svakako čine deruštvene mreže. Sve što se dešava “mora “biti objavljeno na Facebook-u , na Instagramu … Onda se prati koliko je neko imao lajkova ili koliko ima pratilaca.

Pa se onda pojavljuju i takozvani Influenceri koji okupiraju društvene mreže, bombarduju nas sa svojim fotografijama, izjavama, pričama, a sve s ciljem skupljanja što više pratilaca.
Na taj način i zarađuju i to ne baš male pare. Ima čak i pravih malih bogataša među njima.
Najčešće su to djevojke, žene koje svojim izgledom , nekim specifičnostima obično imaju najviše “folovera”.

A sad je priča o jednom muškarcu koji je pobudio interese javnosti na svom Instagram profilu. Ovaj Australijanac jako puno pažnje, truda, a bogami i sredstava ulaže u svoj izgled. I naravno, dijeli to na mreži. Ali javnost je zaintrigirao tako što se predtavlja kao muslimanski vojnik.

Za sebe kaže da je pravi Yakiboy, hobi i strast su mu brzi automobili brzi motori. Zato objavljuje fotografije sa vrućim mašinama i na njima se vidi da ih dobro i obradi prije objave. Baš kao pravi Influencer.

Vaša mišljenja?

Ovaj Yakiboy ima na Instagramu više od 70.000 osoba pratilaca. Naravno, svaka fotografija povlači za sobom i komentare. Kod njega su uglavnom negativni komentari, kritični komentari koji ukazuju na to da se neko ko predstavlja Islam ne može tako pokazivati, slobodne fotografije tijela, na fotografijama se vidi i alkohol.

Osim toga, Yakiboy ima i diskutabil neprijatelje sa kojima se pokazuje na društvenim mrežama. Neki od njih su tipovi sumnjivih pozadina i djelatnosti. Tako je objavio i fotografiju na kojoj je u društvu sa Šefom podzemlja Paskvalom Barbarom, koji je brutalno ubijen u Sidneju prije samo 3 godine. Šta reći? Ljudi ne biraju način i puteve kako bi skrenuli pažnju na sebe

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*