Za ulazak na sajt kliknite ispod
Nakon Raskida Sa Anom, Oglasio Se VUK KOSTIĆ – Bez Imalo Stida Rekao Ovo Usred Emisije Uživo – Narodni
Narodni Maj 17, 2020

GLUMAC SE UKLJUČIO U EMISIJU TELEFONSKIM PUTEM. DOSPJELA JE VIJEST U JAVNOST DA SU RASKINULI SVOJU VEZU VUK KOSTIĆ I ANA MIHAJLOVSKI, GLUMAC SE IZ IZOLACIJE NAKON TOGA OGLASIO.

Telefonskim putem se uključio u emisiju Sanje Marinković, a potom je rekao kako u ovoj trneutnoj situaciji provodi vrijeme.

Trčanje u mjestu, treninzi, uvijači, čučnjevi, za to ima sad volje, a sad je vrijeme da se neke crte podvuku, da se sebi posvetiš, da napreduješ. Imam vremena uvijek pogledati neki dobar film, treniram, nisam išao u teretanu nikad, kod kuće uvijek vježbam, sad ne volim, zabrana je sad, rekao je glumac.

Inače, u medije je dospjela vijest kako su Ana Mihajlovski i Vuk Kostić vezu raskinuli, navodi se da je glumac otišao iz Beograda nakon toga.

Ana Mihajlovski je popularna voditeljka koja je vodila veliki broj emisija širom regije, a jedna od njenih najpoznatijih je svakako i X FACTOR ADRIA koja je samo dvije godine trajala na ovim prostorima, a nakon toga se ugasila.

Vuk Kostić je naš proslavljeni glumac koji nas oduševi svaki put iznova i iznova sa nekim svojim ulogama. Ostanite i dalje uz nas dragi naši, vama hvala što ste uvijek bili tu uz nas, kao i svaki put do sad.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*