NASTAO HAOS, POGLEDAJTE ŠTA JE VANBRAČNI SIN ŠABANA ŠAULIĆA URADIO: Porodica ne može vjerovati, ODMAH SE OGLASIO HASAN DUDIĆ! – Narodni
Narodni August 14, 2019

Nakon smrti folk pjevača, Šabana Šaulića , njegov vanbračni sin Robert Šaulić odlučio je da angažuje advokata te da zajedno sa njih  zahtjeva od suda da učesvtuje u ostavinskoj raspravi kao ravnopravnan nasljednik legendarnog pjevača. Inače, ročište će biti održano u narednom periodu a još uvijek se ne zna šta će to Robert potraživati od porodice folk pjevača.

Loading...
CopyAMP code CopyPlease update your ads.txt file with MGID lines. mgid.com, 467070, DIRECT, d4c29acad76ce94f

Nakon što je za to saznao Hasan Dudić, koji je inače  pjevačev brat od tetke, rekao je da Robert nema podršku od njega u ovoj ideji, te da ovo nije njegova ideja nego ga je njegova sestra po majci nagovorila da traži nasljedstvo. Hasan je još dodao da neće dozvoliti da ti ljudi  misleći  na Robertovu sestru i familiju, otmu ono što pripada Ildi,Saneli i Mihaila.

Loading...
CopyAMP code CopyPlease update your ads.txt file with MGID lines. mgid.com, 467070, DIRECT, d4c29acad76ce94f

Image result for robert Šaulić,

Inače, Šabanova supruga Goca je još sedamdesetih godina dala pare Robertovoj majci da napravi kuću za sebe i dijete,  te htjela da  usvoji njegovog vanbračnog sina Roberta, ali je tu ponudu odbila njegova majka Nevenka Nena Prodanović.

Image result for robert Šaulić,

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*