Slikovni rezultat za neda ukradena

Neda Ukraden, jedna od najuspješnijih pjevača u našoj regiji i jedna od rijetkih koja se ne može oštetiti tokom godine koje su prošle, često se smatra najljepšom bakom na području bivše Jugoslavije.

Neda je nedavno posjetila Sarajevo, jer je njezina generacija Treće gimnazije u Sarajevu proslavila svoj zlatni jubilej, tačno pedeset godina nakon što je diplomirala. Ovom prigodom snimila je nekoliko fotografija koje je kasnije podijelila sa svojim obožavateljima, a sve su ih nekako ostavile bez teksta kad su vidjeli kako Neda izgleda dobro, pogotovo kada se usporedi s drugima iz njezine generacije.

Samo je ona jedna od onih žena koje nikada ne odustaju od svoje pojave, a mi ne sumnjamo da je Neda fizički aktivna kako bi se pred svojim navijačima pojavila u najboljem mogućem svjetlu. Zbog svog izgleda dobila je brojne komentare pune podrške i komplimenta.

Ono čemu je Nedu obradovalo bilo je što su se svi opet zabavili, i da su svi došli, bez obzira što neki žive u Jagodini, Beogradu, Sarajevu, Rovinju, a neki čak su došli i iz Norveške i Belgije nisu se žalili da će doći i sjetiti se prekrasnog vremena koje je preživljeno zajedno.

Ne sumnjamo da je svima bilo sjajno još jednom vidjeti poznata lica s kojima su mnogo preživjeli, čak ni pod pretpostavkom da će jednog dana biti najslađe i najbolje uspomene iz školske klupe, koje će pamtiti do kraja života. Slažete li se s nama?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here