Za ulazak na sajt kliknite ispod
Njen ormar ima 700 kvadrata i otvara se na otisak njenog prsta: Ima 30.000 pari cipela i torbe od milion eura. Evo čega se boji (FOTO) – Narodni
Narodni Mart 8, 2020

Poznata blogerka iz Singapura Jamie Chua je jedna od najbogatijih osoba na svijetu. Ona se prije par godina udala za Nurdiana, Indonezijskog multimilionera sa kojim ima dvoje djece – sina Clevelanda i kćerku Calisto.

Ona se, međutim, 2011. godine odlučila razvesti od svog muža, a kako pišu svjetski mediji, dobija od njega mjesečno 450.000 dolara za alimentaciju. Poznata blogerka ima daleko najveći garderober od svih svojih kolegica koji je velik čak 700 kvadratnih metara i otvara se na otisak samo njenog prsta.

Jackie je također svjetski poznata je posjeduje daleko najobimniji kolekciju najskupljih “Hermes” torbi kojih ima preko 500 (prosječna cijena jedne je od 6.000 do 300.000 eura zavisno od modela). Njena najskuplja torba košta 420.000 dolara i napravljena je od himalajskog krokodila bijele boje i unikat je u svijetu.

Ona također može da se pohvali da ima preko 30.000 pari skupocjenih cipela. Prosječni par njene obuće košta “samo” 1.500 eura.

Ona nikada ne ide na fitnes iako ima zaista besprijekornu figuru. Ide zato redovno na tretmane zatezanja tijela i u salone ljepote, ali ne voli znojenje. Ona na svoje lice i tijelo sedmično potroši 14.000 dolara kako bi izgledala mlada i lijepa.

“Ja samo koristim kozmetiku koja je na bazi prirode. Od jeftinih stvari se osipam.” rekla je ona u jednom intervjuu.

Koliko ona doista drži do riječi da se osipa na jeftine stvari dokazuje i činjenica da njena olovka za crtanje obrva košta 115 dolara i da je ručno pravljena po njenim instrukcijama.

Ona ima i kućnom ljubmica, čivavu kojoj je dala ime Maya. Naravno Maya ne može biti bez ogrlice, pa je tako počela da nosi “Louis Vuitton” ogrlicu koja je uvezena iz Francuske. Njeno ukupno bogatstvo, stručnjaci procjenjuju na 80 miliona dolara, trenutno je u sretnoj vezi i nema nikakvih problema. Međutim, kako kaže, postoji strah.

“Bojim se koronavirusa. Šta će biti sa mojim bogatstvom ako ja stradam?” napisala je ona nedavno na svom blogu.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*