Novosti

Odležao 43 godine u Zenici i poručio. Kako je stanje u državi možda se opet vratim u zatvor. Pogledajte ispovijest Huseina Ibrakovića.

 

Mafijaš Zijad Turković, vehabija Mueamer Toplović, Husein Ibraković zvani Car jedan je od rekordera koji su odslužili godine u zatvoru. On je odležao 40 godina. Počeo je od krađa pa do razbojništva. On je osuđen 22 puta. Oženio se čak sa 11 sretnih ”dobitnica”.

Suljo Karajić vodi knjižicu sa čak 10.000 naslova. Jedan kladušanin kao pripadnik Armije BIH je bio sedam puta ranjen, osuđen je zbog ratnog zločina na 18. godina. Počinio je zločin susjedima. Ti susjedi su u ratu umjesto Alije Izetbegovića odabrali Fikreta Abdića Babu.

Mustafa Krvić koji dolazi iz Gračanice je razbario kutiju za Kur'an. Dobio je 22 godine kazne. Ubio je svoju suprugu, njenog brata i ranio muškarca za kojeg je mislio da je suprugin ljubavnik.

Nije moguće danas osuditi na smrt, ali za ovakve zločine je veća kazna da se pate u zatvoru do njihove smrti. Nikad se ne zna da li će opet nešto uraditi. Vjerujemo da su na sve spremni. Šta vi mislite, pišite u komentarima

Comment here