Poslije duže pauze nastavljaju se snimanja muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” uz određene izmjene. Timu se pridružio Aleksandar Milić Mili zbog koga su se pravila igre malo promIJenila, ali po rečima Saše Popovića borba mladih pjevačkih talenata biće još uzbudljivija. 

– Ja sam direktor muzičke produkcije Granda. Imaću tri osnovne uloge za sada. Prva je da ispred produkcije uvodim 120 novih takmičara koji će se boriti za svoje mesto u “Zvezdama Granda”. Druga je da podižem nove platforme koje će da okupljanju najveće talente Balkana, a treća stvar je da oni koji pokažu potencijal da njihove karijere od početka usmerim u pravom smjeru – objasnio je Aleksandar Milić MIli koga su čanovi žirija lijepo dočekali.

sasa-popovic-foto-srbijadanas-1-0

Saša Popović objasnio je da će se sa prvih pet epizoda nove odnosno stare sezone završiti treći krug, a onda će se u četvrtom sve promijeniti.

– Ove nedjelje imamo tri dana audicije onih kandidata koje sam pozvao, a koji su se prijavili online. Mili će da izabere 120 novih kandidata koje će on da sprema i da vodi ispred produkcije.Tih 120 kandidata će biti izazivači starim kandidatima. Znači u svakoj emisiji imaćemo osam parova, odnosno osam starih i osam novih kandidata. Jedan od novih izaziva starog i ako ga pobedi u glasanju ulazi u četvrti krug, a ako ga ne pobedi odmah ispada. S tim što stari kandidati ne mogu da ispadnu jer su već došli u četvrti krug – objasnio je Saša Popović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here