Pevačica Tanja Savić se već mesecima bori da vrati svoju decu u Srbiju, a za pomoć je pitala praktično sve koje poznaje.

Njen suprug Dušan Jovanović je odveo decu u Australiju, ali po svemu sudeći nema nameru da ih vrati u skorije vreme.

Tanja je otkrila i da je imala težak brak, pa se na svom Instagramu obratila svima koji prolaze kroz sličnu ili istu situaciju kao ona:

– Niko i ništa vam ne može zabraniti da se smejete. Život je jedna velika borba i kao rat u kome ako prvi ne pucaš, gubis. Tako da sam mnogo toga naučila iz svega ovog. Možda je ovo i trebalo da se desi. Sve ima svoje zašto. Bog nam nekada priredi neke stvari u kojima mislimo da ne možemo da se izvučemo, ali nam za sve to On ipak daje snagu. Onda u stvari i shvatimo koliko smo jaki. Koliko u nama zapravo ima borbe. A onda krenu da se dešavaju čudesne stvari. Jedna vrata se zatvore, pa se druga otvaraju. Put ka slobodi je težak put, ne dozvolite da vas iko koči u svojoj sposobnosti da živite život, da radite ono što volite, da volite vaše bližnje. Pokidajte sve lance koji vas stežu godinama i otrgnite se iz tog zla! Ps. Mnogo mi je vaših poruka stiglo i vidim da puno ljudi ima koji su u istoj situciji kao ja ili prolaze kroz slično ali eto, njihov glas se nije čuo jer nemaju mogucnost da se obrate javnosti. Tako da dragi moji, svi vi koji preživljavate sve ovo ili pokušavate da pobegnete iz toksičnog odnosa molim vas da pišete ovde u komentarima, a ne meni u dm. Neka vaše poruke stignu i do državnih institucija (a nadam se da hoće) ako se na vreme osvestimo. Hajde da sprečimo nasilje, i kontrolu nad nečijim životom. Jedan život imate i itekako ste zaslužili da budete srećni – napisala je Tanja.

Evo kako je to izgledalo:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here