Srbijanski kriminalac, Željko Ražnatović poznatiji kao Arkan za svog života imao je pet žena i  9-ro djece. Naime, u braku sa Natalijom dobio je blizance Vojina i Nikolu, Mašu i Milenu, dok je sa Svetlanom Cecom  Ražnatović dobio Veljka i Anastasiju. Mihajlo, Sofija i Anđela su djeca iz vanbračnih veza.

Djeca iz braka sa Natalijom ne nose njegovo prezime, već prezime majke. Inače, Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu, a prije nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio kćerku Miju. Maša je završila studije i  zaposlila se u Njujorku, dok je Milena Martinović završila filmsku režiju i živi u Nju Orleansu.

Image result for zeljko raznatovic arkan i njegova deca

Mihajlo je najstariji Arkanov sin, kojeg je dobio sa  Agnetom iz Geteborga u vrijeme dok je boravio u Švedskoj, dok je Anđela kčerka koju je dobio sa glumicom Ljiljanom Mijatović  Anđela se  u mladosti se zabavljala s Kristijanom Golubovićem.

Sofija je dijete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Ona danas živi u Briselu,a prvi put je vidjela svog oca na ekranu kada je cijeli svijet čuo za njega.

Image result for zeljko raznatovic arkan i njegova deca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here