Za ulazak na sajt kliknite ispod
Pljunuo Je Karleušu U Zvezdama Granda – Svi Su Mislili Da Će Napraviti Blistavu Karijeru, A Onda Se Posvađao Sa Žirijem „Zvezda Granda“: Ovo Je Njegova Teška Sramota Koju Bi Od Svih Da Sakrije – Narodni
Narodni Oktobar 12, 2019

“Zvezde Granda”, jedno je od najpopularnijih muzičkih takmičenja u regionu koje je pomoglo mnogim ljudima da se nađu na sceni, i započnu svoju estradnu karijeru. Među njima, našao je i Elvin Kadrić Kadra koji se pojavljivao više puta, a  koji svojim nastupima nije impresionirao članove žirija.

Tako je Elvin pri posljednjem pojavljivanju odlučio se  posvađati s članovima žirija, jer je prema njegovom mišljenju on je fantastično  otpjevao svoje pjesme. Odlučio je i da spomene i to da mu je Marija Šerifović prije dvije godine ponudila da mu pomogne u  pjevanju, ali da nikad više nije s njim razgovarala o prijedlogu,niti ga kontaktirala.

Image result for našao je i Elvin Kadrić Kadra k

 

Nakon toga, žiriju je rekao kako mnogo zarađuje od njih svih,  ali da na njegove koncerte dolazi mnogo više ljudi nego na njihove. Zbog te izjave, Maria  ga je otjerala sa poznornice.

Image result for našao je i Elvin Kadrić Kadra k

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*