Aleksandra Prijović slovi za jednu od najtraženijih mladih pjevačica, a uspon njene karijere nisu omeli udaja trudnoća i rođenje djeteta

Jednom je izjavio da je on zaslužan što je njegova ćerka krenula u muzičke vode

Ubrzo nakon što je sin Aleksandar došao na svijet, Aleksandra se vratila nastupima, ističući da ima veliku podršku porodice, kako svoje tako i Filipove, tako da neometano može da ispunjava obaveze vezane za muziku.

Majku vlasnice hita “Bogata sirotinja” domaća publika je imala nekoliko puta priliku da vidi budući da je dolazila na ćerkine nastupe, dok se otac obično držao po strani, ne želeći da staje pred kamere.

 

Ipak, u jednom intervjuu on je otkrio da je upravo on zaslužan za to što se njegova mezimica tako rano upustila u muzičke vode.

Od malena je pokazivala talenat za muziku. Voljela je da pjeva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvijek željeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se – izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno za Pink.

Kako on izgleda, pevačica je pokazala na društvenim mrežama gde je podelila zajedničku fotografiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here