Za danas, vrlo morbidna tema koja se, nažalost, stalno događa negdje u našem okruženju, samo su neki slučajevi poznati, dok neki ostaju zauvijek pod tepihom.

Mnogo smo puta već imali slučaj da je učiteljica, nastavnica ili profesorica imala spolne odnose s učenikom, dok su neki išli čak toliko daleko da se među njima razvila velika ljubavna veza. Godine tu, nažalost, nikada nisu bitne.

Takav jedan slučaj smo, recimo, imali u Hrvatskoj prije nekoliko godina kada se jedna profesorka udala za njezinog učenika, ali zbog ogromne osude okoline bili su prisiljeni preseliti se u Austriju gdje danas sretno žive. On još uvijek ide u srednju školu dok je ona s njim trudna i oni sada očekuju svoju prvu bebu. Šta mislite o svemu tome?

Ali, ako ste mislili da ne može gore od toga – varate se. Može itekako.

Bridget Sipera (36) je profesorica u jednoj srednjoj školi u New Jerseyu u SAD-u, a sada je otkriveno da je dotična imala spolni odnos sa jednim svojim učenikom. Ne bi bilo čudno (bolje reći toliko neobično) da ovaj učenik nije imao 17 godina i da su se oni seksali već preko 60 puta, i to uglavnom pod krovom te škole u kojoj ona radi, a gdje on ide na nastavu. Dječak je priznao da je čitava ta priča započela još u martu prošle godine, a radili  su to uglavnom na parkiralištu u njezinom automobilu ili u toaletu škole.

Išli bi čak i do njegove kuće, kad bi on pobjegao iz škole, a roditelji bi bili na poslu. Prekoračili su svaku mjeru kad su imali spolni odnos u njenom stanu, dok je njezina majka bila u drugoj sobi. Sipera je inače bila izabrana za najbolju profesorku u toj školi 2013. godine, a sada je optužena da je ugrozila sigurnost djeteta, a dobila je i otkaz, naravno. Vaša mišljenja o svemu tome?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here