Tokom večerašnje emisije “Izbor potrčka” ovonedeljni vođa Lepi Mića, odabrao je dva zadrugara, za koje kaže da će ljudima napolju biti veoma zanimljiva.

– Mene zanima samo rejting. Kada su ove stvari u pitanje, ja sam veliko đubre. Ja što smatram da će biti gledano, takve ljude ću i da izaberem. Od mnogih ovde sam naravio zvezde, a nazivali su me pogrdnim imenima – rekao je Lepi Mića.

– To će biti Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović. Oni će sami biti u izolaciji i imaće vremena da reše probleme stare deset godina. Oni su dužni jedno drugom, da neke stvari objasne. Sve što nama nije interesantno, napolju jeste – rekao je Lepi Mića.

bfdb

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Dobro veče svima, nisam megafon nego pevač. Mića je uvek bio veliki rijaliti igrač, pokazao je to i sada. Ja sam to i očekivao. On je veliki vođa, a ovo je deo igrice. Ona samo ne bi trebala da prelazi preko mog kreveta – rekao je Mišel.

– Imam pravo da radim šta hoću, zgaziću te! Ja sam sve priznala šta sam njemu radila. To je sada bolesno. Meni svakodnevno dolaze fanovi, pa ih ne prijavljujem policiji. On je jako loš čovek, ološ i njega treba gaziti – rekla je Kulićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here