Danas je za vreme dnevnih nominacija, jedan od zadrugara, Milomir Ćurković, žestoko isprozivao Aleksandru Nikolić, tako što je napomenuo da mu se ona od starta najviše dopala, a onda izgovorio rečenicu, zbog koje se takmičarka baš uvredila.

– Ja bih prvi rekao za sebe da sam ultranezanimljiv, ja sam to rekao i u profilu da ću ostati nedelju, dve… Ušao sam da promovišem svoj brend. Mene rijaliti ne zanima, ja nisam ni gledao ništa, bio sam u Kini. Nisam upućen u priče. Niti ja na silu mogu da se svađam, niti da muvam nekog ako ga srce neće. Meni se sviđa Jovana, ona ima dečka, sviđa mi se Maja, ona ima verenika – naveo je Milomir Ćuković.

– Ne postoji tvrđava koja ne može da se obori, izboli napadaj – rekao je Mića.
Ja poštujem njihove momke, verenike, što ne želiš sebi ne radi ni drugima. Aleksandra mi se svidela u karantinu, a ovde 18 momaka oko nje, ja nisam taj, ja ću da pustim da se svi izdređaju, da vidim kakva je situacija – rekao je Milo.

Aleksandra Milo

Aleksandra Milo
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Nemoj da pričaš takve stvari, kako to misliš da se izređaju – pobunila se Aleksandra.

– Nominujem Vasilija, zamerio mi se, nije me ispoštovao za 200 dinara. Meni je zanimljivije da se smejem sa bratom Đoletom nego da jašem Aleksandru – dodao je Ćuković.

– Ja sam slobodna ali nisam za jahanje, ti mene ne poštuješ – rekla je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here