SAMO ŠTO SU SE VJENČALI, MILIJANA NAPUŠTA MILOJKA: Evo zašto ga ostavlja, SVI U ŠOKU – Narodni
Narodni Septembar 11, 2019

Jedan od najpularnijih parova u Srbiji, Miljana Bogdanović i njen 53 godine stariji Milojko Božić u subotu 06.09 vjenčali su se i  zakleli na vječnu ljubavi. O njihovom braku pričali su mnogi,oni njima bliski bili protiv toga , dok su ga neki i opravdavali.

No, da li će Miljana i Milojko ostati u braku, te da li će dobiti dijete, otkrio je  astrolog Dušan Veličković. Naime, on je rekao da bez obzira na sve, njih dvoje se vole i istinski su zaljubljeni jedno u drugo. Pored toga njih dvoje su sudbinski povezani i u prošlom životu.

Image result for Miljana Bogdanović i njen 53 godine stariji Milojko B

Ova godina za Miljanu i Molojka će biti povoljna, dok će naredne godine natupiti kriza, jer će Milojko imati zdravstvene probleme, koja možda  njegova mlada supruga neće  moći da podnese. Ukoliko prežive taj lom oko zdravlja, njih dvoje se neće razvesti brzo, ali ukoliko bude drugačije, vrlo brzo mogu da se rastanu – kaže astrolog, te dodaje da je  kod Milijane u horoskopu  zapisan život u velikom gradu, kao što je Beograd ili Beč, a ona će to i ostvariti, samo je pitanje da li će biti sama ili sa Milojkom.

Image result for Miljana Bogdanović i njen 53 godine stariji Milojko B

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*