Na „bensedinima“ sam! Suprug me neće ostaviti. Njemu šaljem takve slike kad smo razdvojeni, tako ga palim. Neko je to zloupotrebio

Dara Bubamara našla se usred seks-afere zbog fotografija na kojima pozira kako se samozadovoljava! Pevačica tvrdi da je na ivici nervnog sloma nakon što je javnosti nepoznat momak plasirao u medije eksplicitne slike i poruke koje mu je Dara navodno slala.Novosađanka tvrdi da je nevinašce i da je muž neće ostaviti zbog ovog skandala jer je te slike i poruke navodno slala upravo njemu.- Pijem „bensedine“ ceo dan! Suprug Milan je pored mene sve vreme. Te fotografije sam slala mom mužu i ostale su u telefonu kad sam ga odnela na popravku, a neko je to očigledno zloupotrebio. Mi tako šaljemo jedno drugom fotografije kad smo razdvojeni, tako ga palim! Svako ima neku golu sliku u telefonu, pa goli smo se i rodili! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto žele da mi rasture brak – rekla je Dara za Kurir.Pevačica je otišla toliko daleko da je sebe uporedila s Madonom!

Foto Kurir
FOTO KURIR

– I Madona ima takve slike i decu, pa joj ništa ne fali! Moj muž to razume i podržava me maksimalno. Ostaćemo zajedno uprkos svemu. I ostarićemo zajedno – pravdala nam se Dara.Podsetimo, magazin Svet juče je objavio kompromitujuće fotografije na kojima pevačica pozira potpuno gola simulirajući seks, kao i SMS prepisku s mladićem u kojoj Bubamara opisuje kakav seks želi s njim. Dečko je otkrio da je pevačicu upoznao preko društvene mreže Instagram, gde mu je ona ostavila svoj broj telefona, a ubrzo je usledila sočna prepiska praćena vrućim fotografijama.

Foto Printscreen/Svet
FOTO PRINTSCREEN/SVET

Ponavlja scenarioI PROŠLE GODINE JOJ „UKRALI APARAT“ I OBJAVILI SLIKEDari ovo nije prvi ispad sa golim fotografijama. Prošle godine procurile su njene provokativne fotografije snimljene u jednom hotelu u Novom Sadu. Tim povodom pevačica je izjavila da ju je drugarica slikala, nakon čega su im ukrali aparat i slike plasirali u javnost. Sada je ponovila potpuno isti scenario!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here