Ovaj glumac je bio jedan od najpopularnijih, a serije u kojoj je glumio se sigurno sjećate.

Evo o kome je riječ: Riječ je o poznatom Armandu iz serije : “Esmeralda”. Ta serija je bila najpopularnija 90-ih godina. Bukvalno svi su je gledali.

Njegovo ime je Fernando Kolunga, a on je glumio pored ove serije u još mnogim. Surađivao je sa poznatom televizijskom kućom “Televisa presenta”. Proslavio se i u mnogim serijama je bio glavni glumac.

On sada ima 52 godine, ali opet izgleda mlado. Nekako se teško naviknemo na to da vrijeme brzo leti. Ko bi rekao da je toliko vremena prošlo od emitovanja ove serije?

Ipak, prije godinu dana ovaj popularni glumac je prekinuo ugovor sa Televisom. Navodno, razlog tome je što je odbio sporednu ulogu u jednoj humorističmoj seriji. Vjerujemo da mu teško pada to što mu se s godinama smanjuje izbor uloga.

Znamo da stariji glumci rijetko glume glavne uloge. Naime, on se naljutio kada mu je ponuđena ta uloga, a agentica je još više povrijedila njegovu sujetu. Posvađali su se, a onda je ona uticala na to da ga više ne angažuju. Ovdje možete vidjeti kako ovaj popularni glumac izgleda:

Šta kažete na ovo? Bilo bi dobro da ga opet gledamo u nekoj seriji.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here