ODLUČILI SMO DANAS DA VAM KAŽEMO I NE TAKO LIJEPE VIJESTI ,NEŠTO ŠTO ĆE VAS SIGURNO RAZOČARATI MALO JER NISTE NI U SNU OČEKIVALI OVAKVO VRIJEME DRAGI NAŠI.

Iako je danas prvi dan maj koji smo oduvijek nazivali pravim proljetnim mjesecem, čini se da bismo umjesto sunca i toplih dana mogli gledati i snijeg. Prema meteorolozima iz Federalnog meteorološkog zavoda, u sljedeća 4 dana moguće je očekivati ​​kišu, a u višim planinskim područjima snijeg.

Na Praznik rada, prvog svibnja očekuje se pretežno oblačno i nestabilno s povremenom kišom, s lokalnim pljuskovima vjerojatno praćenim jakim grmljavinom. Vjetar u nekim područjima može biti slabog intenziteta, jugozapadni i zapadni. Temperature će se kretati od jutra do 8 do 14, a dnevne do 17 do 24 Celzijeva stupnja.

Očekuje se da će i u subotu biti slična današnjoj, što znači da će biti oblačno, kišno, lokalno pljuskovi i grmljavina. Padavine će u subotu navečer padati, a što se temperatura tiče, kretat će se od 8 do 12 ujutro, a ujutro od 16 do 22 stepena. Trećeg maja, u nedjelju, opet ćemo imati slično vrijeme s oborinama i pljuskovima, dok je u planinama snijeg moguć. Kiša se očekuje u svim dijelovima zemlje u poslijepodnevnim satima. Temperatura će i dalje lagano padati, pa se očekuju da će jutarnje vrijednosti biti između 6 i 12, a dnevne između 11 i 17 Celzijevih stepena

Za 4. maj osvjetljenje se očekuje u ponedjeljak, a bit će pretežno sunčano u gotovo svim dijelovima zemlje. Temperature će se opet početi polako dizati, s jutarnjim će se kretanjima od 13 do 19 stepena, a dnevnim od 18 do 23 Celzijeva stepena. Za one koji slave ovaj vikend i nisu dobre vijesti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here