Folk pjevač Srđan Milošević, poznatiji pod umjetničkim imenom Srđan M, žario je i palio estradnom scenom krajem devedesetih i početkom ovog vijeka, a onda se povukao iz javnog života.

Iako se povukao sa estrade, Srđan nije batalio muziku, već od tada, pa sve do danas, vrijedno nastupa sa svoji bendom širom regiona i Evrope. Pored toga što puni klubove, Srđana M često angažuju na privatnim proslavama, a jedan je od rijetkih pjevača koji rado pjeva našim ljudima na Kosovu.

O tome svjedoči i video zapis sa jednog veselja u mjestu Leposavić nastao krajem 2014. godine. Ovo je redak svježiji snimak na kojem možete vidjeti kako ovaj nekada veoma popualrni pjevač izgleda danas. Očigledno je da Srđan uspješno vodi borbu sa godinama, te se nije mnogo promijenio – i dalje je zgodan i markantan muškarac, baš kao na vrhuncu svoje karijere kada su mnoge žene širom naše zemlje i Balkana uzdisale za njim.

Iako se nalalazi u medijskoj ilegali talentovani Crnogorac pristao je prije nekoliko godina da uradi intervju za jednu crnogorsku televiziju. U toj emisiji govorio je o svojim počecima i o periodu kada je bio jedan od najpopularnijih izvođača kako u Srbiji, tako i Crnoj Gori.

Kliknite na video snimke i pogledajte kako Srđan izgleda danas i koliko se promijenio od 2000. godine kada je izdao album prvenac i na njemu svoj najveći hit “Tebi moja mazo”, bez kojeg nijedna žurka ne prolazi ni danas.

Zanimljiv podatak je taj da je ovu numeru Srđanu komponovao pokojni pjevač Rođa Raičević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here