Kako bi bilo lijepo imati lagodan život, bogatog muža, da je dovoljno bogat da može pružiti sve što se poželi,najbolje neki šeik ili princ. Ovo bi mogao biti san većine šena ali za najveći broj njih ostaje samo san. A neke žene, odnosno djevojke koje uspiju u toj naumi i udaju se za bogataša.

Ovo je jedna takva priča a dolazi iz Rusije. Djevojka o kojoj pričamo je je Oksen Vojevodina što možete vidjeti u današnjem naslovu.

Svoj odmor je provodila u Maleziji i tu joj se posrećilo. Upoznala je čovjeka za kojeg je rekla da je ljubav njenog života. Čovjek se zvao Muhamed od Kalentana, a ona nije imala pojma da je i te kako važna ličnost. Naime on je je Malezijski kralj . Veoma brzo se odlučila za udaju ali , na žalost, taj brak jednostavno nije mogao da potraje. Bez obzira na zaljubljenost ipak su bile velike razlike između njih, on je bio stariji pune 24 godine ali nije to jedino bilo razlog , jednostavno je način života, običaji i pravila su različita.

Tako se ta veza okončala i svi su krenuli svojim putem. Vezu i raskid su pratili svi mediji u Rusiji, naravno i priče koje su se nakon raskida plele i prepričavale. U tim pričama nakon raskida, on je tvrdio da je pred sam raskid braka saznao da njihov sin Leon u stvari uopšte nije njihov sin. A 27 godišnja Oksen je pričala svoju priču po kojoj je, nakon samo par dana nakon vjenčanja, primila poziv na mobilni telefon, a na displeju je pisalo Bob.  Na drugoj strani veze je bila žena iz Češke, koja je tvrdila da je ona zapravo njegova supruga. Da li je vama ovdje išta jasno?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here