Za ulazak na sajt kliknite ispod
Upozorenje Vozačima! Oprezno Kroz BiH- Pojavili Su Se Drumski Razbojnici Koji Na Ovaj Način Varaju Ljude – Narodni
Narodni Novembar 9, 2019

U posljednje vrijeme na regionalnom putu Doboj- Banja Luka pojavili su se pljačkaši/ prevaranti, koji nastoje da na sve načine prevare vozače i da im otuđe stvari.Jedan od prevarenih vozača ispričao je svoju priču, koja je ista kao i kod ostalih prevarenih vozača.

Naime, on je rekao dok je išao pravcem Doboj- Banja Luka, na jednom mjestu pored ceste stojala je porodica pored automobila, među njima i muškarac koji je  mahao limenkom kako bi neko stao. Ne sumnjajući, vozač se zaustavio da ih pita za pomoć. Rekli su da su ostali bez goriva, i zamoli vozača da ih odveze do benzinske pumpe, što je vozač i uradio. Na putu do pumpe, muškarac je vozaču nudio “skupocjeni ” sat za 70 KM, koji po njegovoj priči košta 300 KM, rekavši da prodaje kako bi imao za gorivo. U namjeri da im pomogne, vozač je uzeo sat, a muškarca ostavio na pumpi rekavši da će se za dalje snaći.

Image result for Doboj- Banja Luka pojavili su se pljačkaši/ prevaranti

Nakon nekoliko dana vozač je odlučio da provjeri cijenu sata kod sadžije, pri čemu mu je sadžija rekao da je u pitanju obični sat koji vrijedi desetak maraka.

Image result for Doboj- Banja Luka pojavili su se pljačkaši/ prevaranti

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*