VELIKI ŠEF DONIO KONAČNU ODLUKU: Poslije 6 mjeseci, ovi stanovnici Zadruge hitno izvedeni napolje! ZADRUGARI SLUŠAJU I NE VJERUJU (VIDEO) – Narodni
Narodni Mart 24, 2020

Na adresu Bijele kuće ovog hladnog popodneva stiglo je pismo koje je razočaralo mnoge zadrugare.

zadruga1

– Zadrugari, Osim nedJeljnih zadataka i dnevnih zaduženja u Zadruzi je veoma važno i brinuti o životinjama. PrIJe nego što uputimo kritiku i na ovu temu moramo da naglasimo da je jako malo zadrugara koji su tokom prethodnih meseci brinuli o tome da životinje budu nahranjene, da kod njih bude čisto, da imaju vode… Problem je u tome, što očigledno nije dovoljno da samo nekoliko zadrugara završava sve poslove oko životinja, što nije dovoljno da se ti isti bave zadacima i da opet ti isti brinu i o higijeni. Kako očigledno većini nije padalo na pamet da uopšte i ode u deo zadruge gde su životinje, a kamoli da tamo uradi nešto, jutros su sve životinje napustile Zadrugu. Vi ste pokazali da ne možete da brinete ni o higijeni u kući, a o životinjama i brizi o njima da i ne govorimo pa je jedino što nam je preostalo bilo da ih izvedemo iz zadruge i smJestimo na sigurno. NegdJe gdje će uvijek biti nahranjene, napojene, negde gde će se o njima brinuti. Jedino što nam preostaje za kraj ovog pisma je da pohvalimo Davida i Matoru koji se zaista trude i pokušavaju da Zadrugu održe čistom i urednom. A na svima vama koji tu živite je da se zapitate da li je u redu neprekidno za sobom ostavljati štroku i prljavštinu. Veliki šef – glasilo je pismo.

Jako mi je žao kokošaka zbog jaja. Nedostajaće mi. A što se tiče higijene, organizujte se ko hoće da čisti kuhinju i to – rekao je ovonedjeljni vođa Brendon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*