Zanimljivosti

Žena od poznatog turskog glumca mlađa 20 godina ! On u svojoj 46.godini postao prvi put OTAC ! Pogledajte kako izgleda !

Ozcan Deniz je jedan od najpopularnijih glumaca u Turskoj. Svojom glumom širi šarm i harizmu, dok se za njega lijepi veliki broj obožavateljki, mlađih i starijih žena. Ovog ljeta je postao otac, a ima 46 godina. Početkom godine, u februaru tačnije je održano vjenčanje njega i Feyzom Aktan koja je vrlo mlađa od njega. Ne zna se tačan broj ali između 10-15 godna sigurno jeste !

Pričao je da želi da bude tu u vrijeme porođaja njegove supruge, to je i planirao. Taj plan se nije uspio realizovati jer je Feyzom porođena na carski rez.

Rodila mu je sina kojeg je on nestrpljivo iščekivao. Svi su smatrali da ova veza neće uspjeti zbog njihove razlike u godinama, ali oni su nam dokazali suprotno. Samim dolaskom na svijet njihovog sina pokazali su nam da njihova ljubav pomijera sve granice i ultimatume. Ne postoje bez razloga brojne izreke o tome da ljubav godine ne gleda. Zapravo je tako, u ljubavi smo i pored očiju slijepi.

Comment here